Supervisie

De supervisie is een belangrijk onderdeel in de opleiding van gedragstherapeuten, gz-psychologen psychiaters of psychotherapeuten. Je kunt het verloop van een therapie van start tot afsluiting met een ervaring collega bespreken maar ook dagelijkse strubbelingen in je werk.
Het is een zinvol en leuke onderdeel van een opleiding. In een supervisie leer je dingen die in opleidingen vaak niet aan bod komen zoals hoe jouw eigenaardigheden je parten kunnen spelen in je werk. Zelf vind ik het geven van supervisie aan collega’s erg leuk.

Supervisie geef ik individueel, in tweetallen of in groepen in mijn praktijk in Borne of incompany. Via Skype is ook mogelijk als de reistijd een bezwaar is. Ik begeleid ook n=1 studies.

Ook voor ervaren therapeuten kan een (kort) supervisietraject zinvol zijn, bijvoorbeeld als ze met een nieuwe doelgroep of methode willen gaan werken of als ze bepaalde vaardigheden willen verdiepen.

Lees verder op www.gerschurink.nl

www.gerschurink.nl

Uitgebreide informatie over cursussen, trainingen, inschrijfformulieren en audiobestanden zijn vanaf heden te vinden op www.gerschurink.nl